УКРАЇНА

Тепло та без опадів: яку погоду чекати в Україні 15 серпня

15 серпня Україна очікує теплий і сонячний день з мінливою хмарністю і без опадів. Вдень температура повітря досягне 24-29 градусів, а на південь та в Закарпатті підніметься до 32 градусів.

У четвер, 15 серпня Україна зустріне теплим і сонячним днем. Синоптики обіцяють мінливу хмарність без опадів, що зробить погоду сприятливою для будь-яких активностей на свіжому повітрі. Вітер буде північно-західний, з швидкістю 5-10 м/с, що забезпечить легкий і приємний вітерець. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Корупційний скандал: голову АМКУ Кириленка підозрюють у розкраданні 56 млн грн

Температура повітря вночі коливатиметься від 10 до 15 градусів за Цельсієм. На Закарпатті та у південних областях нічна температура підвищиться до 15-20 градусів. Вдень температура в Україні буде варіюватися від 24 до 29 градусів, а на Закарпатті та в південних регіонах підніметься до 27-32 градусів.

Особливо приємна погода очікує мешканців Київщини. У регіоні прогнозується мінлива хмарність без опадів, а температура вночі буде коливатися від 10 до 15 градусів. Вдень температура по області складе 24-29 градусів. У самому Києві вночі температура повітря буде від 13 до 15 градусів, а вдень підніметься до 25-27 градусів.

Нагадаємо, у Львові знищено понад тонну героїну на суму більше 2,3 мільярда гривень. У Львові знищили понад тонну героїну вартістю понад 2,3 мільярда гривень, вилученого в ході спецоперації із затримання міжнародних контрабандистів.