ВСЕСВІТ

Трамп в інтерв’ю Маску назвав Гарріс та Байдена «некомпетентними»

Під час інтерв’ю з Ілоном Маском, Дональд Трамп різко розкритикував свою опонентку Камалу Гарріс та президента Джо Байдена, назвавши їх обох некомпетентними.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп розкритикував свою опонентку від Демократичної партії Камалу Гарріс і назвав її «некомпетентною», так само як і нинішнього президента Джо Байдена.  Про це він сказав в інтерв’ю Ілону Маску, американському власнику соціальної мережі Х

Читайте також: У порту Болгаріїї виявили рекордну партію героїну на 35 млн євро

«Вони мають ще п’ять місяців, коли вони можуть щось зробити, але вони нічого не зроблять. Це всі розмови, вона некомпетентна, він некомпетентний, і, чесно кажучи, я думаю, що вона більш некомпетентна, ніж він», — сказав Трамп.

На думку Трампа, у США зараз «дисфункціональний уряд, дисфункціональний народ», а Байдена він назвав «найгіршим президентом в історії», зазначивши, що за час його правління Росія вторглася в Україну, а ХАМАС напав на Ізраїль.

Трамп заявив, що головною загрозою для людства є не зміна клімату, а ядерний конфлікт, адже, за його словами, п’ять країн зараз володіють значним ядерним арсеналом. 

«Ми не можемо допустити, щоб через таких людей, як Байден, сталося щось дурне», — підкреслив він.

Нагадаємо, виведіть війська: у Білому домі сказали Путіну, як швидко вирішити проблему Курська. Просте вирішення проблеми у Курську: Білий дім назвав умову