ЗАПОРІЖЖЯ

Запорізький ліцей переходить на офлайн-навчання: тут облаштували укриття на 165 людей, — ФОТО, ВІДЕО

Ще один навчальний заклад переходить на офлайн-роботу з початку нового навчального року. Це Запорізький академічний ліцей № 34, де облаштували укриття на 165 осіб.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Одночасно тут можуть навчатись десять класів, а всього їх у закладі двадцять. Заняття зможуть відвідувати всі учні, якщо школа буде працювати у дві зміни.

Тут провели капітальний ремонт у грудні минулого року. Встановили нові каналізаційну та вентиляційну систему, провели енергоефективне освітлення.

Приміщення працювало у тестовому режимі — в ньому проводили шкільні свята, класні години та предметні тижні. Вчителі були задоволені цими умовами та готові поновити офлайн-навчання.

Освітній простір складається з трьох окремих приміщень-класів, кабінетів психолога та медпункту. У найбільшій кімнаті можуть навчатись одразу декілька класів, але потрібні акустичні перегородки. Керівництво ліцею займається пошуком відповідного устаткування. Також тут планують посилити інтернет-сигнал.

Нагадаємо, в місті та області планують побудувати вісім підземних шкіл, шість з них вже почали зводити. Цей навчальний рік триватиме з 2 вересня 2024 до 30 червня 2025. Раніше у Запоріжжі показали, як ведуть роботи на місцях майбутніх підземних шкіл.

Вночі жителі Запоріжжя бачили північне сяйво: як це було, — ФОТО


Читайте також:

Експерти МАГАТЕ після пожежі на Запорізькій АЕС оглянули градирню: причину загоряння поки не з’ясували

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!