ЗАПОРІЖЖЯ

Освітянки з Запоріжжя та Мелітополя стали півфіналістками премії Global Teacher Prize Ukraine 2024

Оголошені імена 50 півфіналісті щорічної премії Global Teacher Prize Ukraine. Серед них є три вчительки з Запоріжжя та одна з Мелітополя.

Про це повідомили на сайті «Освіторія».

Премія Global Teacher Prize Ukraine була заснована у 2014 році. Її почали вручати з 2015 року. Премія має неофіційну назву «Нобелівська премія для вчителів».

«Ці освітяни — справжні агенти змін: сучасні, проактивні та натхненні. Вони різні, але їх об’єднує любов до дітей і прагнення змінювати майбутнє України на краще», – повідомляють на сайті.

Одна з півфіналісток – Наталія Анисимова, вчителька англійської мови у запорізькій гімназії №101. Також до переліку потрапила ще одна вчителька англійської мови, але з мелітопольського ліцею №5 Олена Галицька.

Марина Луценко — директорка Запорізької гімназії №25, до півфіналу премії потрапила з курсом «Здоров’я. Безпека. Добробут».

Ще одна номінантка – Юлія Зубарева, вчителька математики у комунальний заклад Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ–ІІІ ступенів «Козацький ліцей».

Десятку фіналістів оголосять 1 вересня. Переможець, який отримає мільйон гривень на реалізацію своєї освітньої мрії, стане відомий 5 жовтня.

Складають розклад для учнів: ще одна запорізька гімназія готується до роботи за змішаною формою навчання


Читайте також:

Зруйновано будинки людей: ворог завдав 422 удари по Запорізькій області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!