УКРАЇНА

Росія вдарила по супермаркету у Костянтинівці: 2 загиблі, 17 поранених осіб

Сьогодні, 9 серпня, російські війська здійснили обстріл супермаркету в Костянтинівці, в результаті чого загинули дві людини, а 17 отримали поранення.

У п’ятницю, 9 серпня, місто Костянтинівка зазнало чергового обстрілу зі ствольної артилерії з боку російських військ. Цього разу снаряди потрапили прямо у супермаркет, що призвело до значних людських жертв та руйнувань. Про це повідомляє керівник Офісу президента Андрій Єрмак, та голова Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

Читайте також: СБУ знову вразила FPV-дроном ворожий вертоліт на Курщині, — ЗМІ

За оперативними даними, на момент 12:40 відомо про 2 загиблих і 17 поранених осіб. Один з поранених перебуває у важкому стані і наразі отримує термінову медичну допомогу.

На місці обстрілу активно триває пошуково-рятувальна операція. До роботи залучені органи влади, поліція, рятувальники та медики. Всі відповідальні служби роблять усе можливе для надання допомоги постраждалим і забезпечення безпеки в районі.

Нагадаємо, чергові атака РФ на Сумщині: двоє загиблих, шестеро поранених. У Сумщині внаслідок чергових обстрілів російських окупантів загинули двоє людей, а шестеро зазнали поранень.