ЗАПОРІЖЖЯ

У Запоріжжі генпідрядник зупинив відновлення трьох напівзруйнованих багатоповерхівок: із ними розривають договір

Замовник відбудови шести напівзруйнованих будинків у Запоріжжі розриває договір з ТОВ «Міське Будівництво», яке є генеральним підрядником на трьох об’єктах: Кам’яногірська, 6, Запорізька 2-А та 2-Б.

Про це повідомляється на сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

Генеральний підрядник отримав аванс та працював за графіком. Але у квітні кількість робітників, відповідно і темпи виконання робіт компанія-підрядник знизила. В травні-червні роботи повністю зупинили по трьом будинкам. Відповідно до плану в середині червня мав бути завершений ремонт по вул. Запорізька 2-Б, в серпні – по вул. Кам’яногірська, 6, а наприкінці цього року – вул. Запорізька 2-А.

«З травня 2024 – почалася періодична зупинка будівельних робіт. На кінець травня – початок червня роботи на об’єктах зупинилися, і на сьогодні вони не відновлені. За увесь цей час генпідрядник майже не здійснює комунікацію з мешканцями будинків, що значною мірою впливає на будівельні процеси», – йдеться в повідомленні.

Замовник робіт регулярно отримує скарги від мешканців вищезазначених багатоповерхівок щодо незадовільної роботи генпідрядника. Водночас генеральний підрядник запити та вимоги Служби стосовно будівельних робіт на об’єктах повністю ігнорує.

«Служба відновлення у Запорізькій області у найкоротші терміни розірве договір з генпідрядною організацією ТОВ «Міське будівництво», щоб, зокрема, пришвидшити укладання нових договорів з іншими підрядниками. Щирі вибачення мешканцям. Відновити ваші домівки – наш найвищий пріоритет», – йдеться в повідомленні Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

Зруйновано 15 будинків: ворог завдав 448 ударів по Запорізькій області


Читайте також:

Мешканцю Запоріжжя погодили виплату 1,5 млн грн на придбання нового житла замість зруйнованого

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!