ВСЕСВІТ

Скабєєва впала в істерику через передачу Україні F-16

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва висловила обурення щодо поставок винищувачів F-16 в Україну.

Через поставку винищувачів F-16 в Україну російська пропагандистка Ольга Скабєєва виступила з погрозами та істерикою. Вона назвала це «новим витком ескалації». Про це речниця Кремля заявила в прямому ефірі російського державного телебачення, передає ТСН.

Читайте також: Туреччина передасть Україні корвет «Гетьман Іван Виговський» у 2027 році

Скабеєва обурено заявила, що «Пентагон планує оснастити F-16 найсучаснішим озброєнням і дозволити винищувачам наносити удари по Росії». Окрім того, вона звинуватила радника Адміністрації президента РФ Михайла Подоляка і пригрозила російською розробкою — балістичною ракетою «Іскандер-1000».

«Новий виток ескалації, схоже, остаточно збив з пантелику радника Офісу президента. Подоляк вимагає негайного знищення Кримського мосту, а також об’єктів критичної інфраструктури в Ростовській, Бєлгородській і Курській областях», — сказала російська пропагандистка.

Разом з тим, вона обнадійливо заявила, що російська армія «веде спостереження за всіма українськими аеропортами, де можуть з’явитися американські літаки». На її думку, «в цілому Росія готова до прийому F-16».

Нагадаємо, вночі в Криму знищили чотири пускові установки С-400. «Кримський вітер» повідомляє про знищення чотирьох пускових установок С-400 в Криму.