ЗАПОРІЖЖЯ

В одному з районів Запоріжжя виявили одразу два джерела неприємного запаху (ФОТО)

Моніторингова група, до складу якої входять представники міської ради, екологічної інспекції, прокуратури та правоохоронних органів, виявили одразу два джерела неприємного запаху в Заводському районі Запоріжжя.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Вчора, 1 серпня, відбувся виїзд моніторингової групи до Заводського району міста, де було виявлено одразу два джерела неприємного запаху. Так, в промисловій зоні на вулиці Перспективній було виявлено підприємство, діяльність якого пов`язана з викидами в атмосферне повітря. Втім жодних дозвільних документів на викиди забруднюючих речовин в повітря стаціонарними джерелами перевіряючим ніхто не надав.

Водночас представник власника будівлі повідомив, що орендар приміщення здійснює виробничу діяльність. Учасники перевірки зафіксували й засмічення території підприємства.

«Також було виявлено підприємство по вулиці Тепличній, територія якого сильно засмічена відходами гуми, шинами, все вкрито товстим шаром сажі. Візуально викидів забруднюючих речовин в повітря було не виявлено, але відчувався запах горілої гуми», – повідомили у міській раді.

За результатами обстеження складено акти про виявлені порушення. Всі матеріали будуть направлені до правоохоронних органів.

На вихідні обмежать рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі


Читайте також:

Вщент зруйновані будинки: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!