УКРАЇНА

Захист Зінченка оскаржує арешт і заявляє про погрози з боку доньки Фаріон

Адвокат Вячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, подав апеляцію на рішення суду про тримання під вартою.

Сторона захисту В’ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, подала апеляційну скаргу на рішення суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомив Суспільному адвокат підозрюваного Ігор Сулима.

Читайте також: ХАМАС повідомляє про вбивство лідера Ісмаїла Ханії в Тегерані

До того ж, підозрюваному надали охорону через погрози на його адресу з боку доньки Ірини Фаріон Софії Семчишин під час судового засідання у Львові. Про це повідомив адвокат Ігор Сулима в інтерв’ю «Українським новинам».  Він прокоментував слова Семчишин, яка побажала молодій людині «здохнути у в’язниці», і що вона зробить для цього все можливе.

“За погрози вбивством і розправою можна притягнути до відповідальності. Нехай при мені це скаже. Проти неї буде порушено карну справу. Якщо є відеозапис з погрозами, то я витребую його”, — повідомив адвокат.

Він повідомив, що через погрози на його адресу Зінченку вже надали охоронця.

Читайте також: Український військовополонений “азовець” помер у російському СІЗО, — ЗМІ

“Ми звернулися — і йому надали. Але не робіть поспішних висновків щодо нього. Час покаже. Я не виключаю, що він це зробив, але я сумніваюсь у цьому. Якщо він винен — буде сидіти. Якщо не винен — я доб’юся його виправдання. Але мають бути беззаперечні докази провини”, — додав адвокат.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві Фаріон показав язика доньці загиблої у залі суду. Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон дражнив доньку загиблої під час судового засідання.