УКРАЇНА

У ДПСУ попередили про можливі затримки під час перетину кордону в ніч на 31 липня

Прикордонники повідомили, що в ніч на 31 липня будуть проводити роботи з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів.

Державна митна служба України інформує про заплановане проведення технічних робіт з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів. Початок робіт заплановано на 23:00 год. 30 липня 2024 року, і орієнтовно вони триватимуть близько 6 годин. Про це повідомляють у ДПСУ

Читайте також: З 1 серпня в Україні видаватимуть нові посвідчення водія

Під час проведення технічних робіт можливі перебої у функціонуванні програмного забезпечення, що використовується посадовими особами митниць у пунктах пропуску. Хоча програмне забезпечення загалом залишатиметься працездатним, можуть виникати затримки у здійсненні пропуску через державний кордон осіб, товарів та транспортних засобів.

Особливу увагу звертаємо на те, що під час проведення технічних робіт буде неможливим здійснення пропуску у пункті пропуску «Ужгород-автомобільний» Закарпатської митниці.
Держмитслужба рекомендує врахувати зазначену інформацію при плануванні перетину кордону, щоб уникнути незручностей та затримок. 

Нагадаємо, на порталі «Дія» тепер можна отримати військово-обліковий документ. Українці тепер мають можливість отримати військово-обліковий документ з QR-кодом на порталі Дія.