УКРАЇНА

Прогноз погоди в Україні на 31 липня: мінлива хмарність та місцеві дощі

31 липня в Україні прогнозується переважно мінлива хмарність з місцевими короткочасними дощами на північному сході та сході країни.

У середу, 31 липня в Україні очікується переважно мінлива хмарність. В основному, опадів не передбачається, проте на північному сході та сході країни вдень можливі місцеві короткочасні дощі. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: У ДПСУ попередили про можливі затримки під час перетину кордону в ніч на 31 липня

Вітер північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 11 до 16 градусів, у західних областях — від 8 до 13 градусів. Вдень температура становитиме 22-27 градусів тепла. На півдні країни нічна температура очікується в межах 14-19 градусів, денна — від 25 до 30 градусів.

У Київській області 31 липня прогнозується мінлива хмарність без опадів. Вітер північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі складе 11-16 градусів, вдень — 22-27 градусів. У Києві температура вночі очікується на рівні 13-15 градусів, вдень — близько 25 градусів.

Нагадаємо, Володимир Зеленський проінспектував оборонні укріплення на білоруському кордоні. Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Волинської області провів координаційну нараду з питань безпеки та захисту державного кордону.