ВСЕСВІТ

Меланія Трамп випустить книгу про власне життя

Книгу літературні критики охарактеризували як «особистий портрет жінки, яка живе незвичайним життям».

Колишня перша леді США та дружина Дональда Трампа дописала книгу і планує випустити мемуари восени. Про це у п’ятницю, 26 липня, пише британське видання The Guardian.

Вказується, що книга Меланії Трамп з’явиться незадовго до президентських виборів у США, які відбудуться 5 листопада, і називатиметься «Меланія».

У мемуарах Меланії будуть особисті історії та сімейні фотографії, «якими вона ніколи раніше не ділилася із громадськістю».

Книга буде «потужною і надихаючою історією жінки, яка здолала негаразди та проклала свій власний шлях», йдеться на сайті експершої леді.

Меланія Трамп довго не з’являлася у публічному просторі, проте на нещодавньому з’їзді Республіканської партії, де Дональда Трампа офіційно висунули у президенти, вона вийшла на сцену разом із ним і навіть поцілувала його.

Відома американська співачка Шер анонсувала свої мемуари, які вийдуть у двох частинах: перша в листопаді, а друга — навесні 2025 року. 

Видання The New York Times представило рейтинг найкращих книг, які були написані та опубліковані у ХХІ столітті. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp