УКРАЇНА

34 000 працівників заброньовано через Дію: цифровізація бронювання набирає обертів

Завдяки новому сервісу на порталі Дія, протягом шести днів керівники підприємств вже забронювали понад 34 000 працівників.

Протягом шести днів керівники підприємств забронювали через Дію понад 34 000 працівників. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram

Читайте також: Окупанти в Криму демонтують останній український храм, — ЗМІ

“Цей сервіс уже майже тиждень працює на порталі Дія, за цей час керівники забронювали 34+ тисячі працівників. Послуга літає, все швидко, зручно й прозоро, а рішення триває близько години. Компанії подають заяви про бронювання співробітників та отримують відповідь щодо кожного працівника окремо. Сервіс виключає паперову тяганину та зайву бюрократію”, — йдеться у повідомленні. 

Він додав, що Мінцифри продовжують створювати найкращі умови для розвитку технологічного бізнесу, адже це стратегічний фокус міністерства.

Нагадаємо, загибель юнака на атракціоні у Києві: поліція розслідує справу та проводить обшуки у КМДА. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення вимог безпеки атракціону, що призвело до загибелі людини.