ЗАПОРІЖЖЯ

Окупанти залучили понад 30 тисяч підлітків Запорізької області до пропагандистських і мілітаристських рухів

На окупованій частині Запорізької області діють 22 проросійські пропагандистські організації, до яких залучають молодь. Кількість їхніх учасників вже перевищує 30 тисяч.

Про це повідомляють проросійські пропагандистські ресурси з посиланням на так званого «заступника губернатора Запорізької області із внутрішньої політики» Антона Тицького.

За його словами, для їхньої «ефективної роботи в області створено найсприятливіші умови, відкриваються нові простори: за останні два роки створено сім повноцінних молодіжних центрів у Бердянську, Приморську, Якимівці та інших населених пунктах».

Крім того, на базі будинків творчості та інших установ відкрили шість осередків мілітаристської організації «Юг Молодой». Вже зараз ці майданчики можуть приймати понад 15 тисяч дітей щомісяця, аби навіювати молоді російську пропаганду.

Також, за словами псевдопосадовця, цього року планують відкрити молодіжні центри в Мелітополі та Василівці, останній збудують на субсидію від «Росмолодёжи».

У цих центрах проводять пропагандистські форуми та реалізують пропагандистські освітні програми.

Раніше повідомлялось, що окупанти залучають молодь захоплених Мелітополя та Бердянська до «Добровольчої народної дружини».

Також стало відомо, що відбувається з освітою окупованої Приморської громади, де дітей залучають до мілітарних рухів.

Графіки погодинних відключень світла: у Запоріжжі збільшили кількість адрес для кожної черги


Читайте також:

Генштаб ЗСУ: Біля трьох населених пунктів Запорізької області відбулося сім бойових зіткнень

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!