УКРАЇНА

Російські війська знову обстріляли Херсон: троє людей поранені

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні міста України. Сьогодні їхні снаряди знову вдарили по житлових кварталах Херсона, внаслідок чого поранені троє людей.

Російські війська 18 липня знову обстріляли житлові квартали Херсона. Внаслідок атаки пошкоджено багатоповерхівку, припарковані поруч автомобілі та газопровід. Про це повідомляє голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Facebook.

Читайте також: Зеленський на Саміті в Британії закликав партнерів дозволити удари по російських аеродромах

За даними ОВА, троє людей, які перебували на вулиці під час обстрілу, отримали поранення. 16-річну дівчину з вибуховою травмою, забоєм головного мозку та пораненням голови у тяжкому стані доставили до лікарні. 

71-річна жінка отримала поранення обличчя, шиї та перелом щелепи. 50-річна херсонка зазнала контузії, вибухової та черепно-мозкової травм, а також уламкових поранень обличчя та нижніх кінцівок.

Лікарі надають усім потерпілим необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, Україну очікує спекотна п’ятниця з грозами в Карпатах: синоптик. 19 липня в Україні буде спекотно: +25°C…+36°C, дощі лише в Карпатах. У Києві +28°C, без опадів.