УКРАЇНА

Зеленський: Процес мобілізації в Україні йде за планом, але бракує полігонів для підготовки

Президент Володимир Зеленський повідомив, що процес мобілізації в Україні просувається за планом, але існує проблема з недостатньою кількістю тренувальних полігонів для підготовки мобілізованих.

Процес мобілізації в Україні йде за планом, але не вистачає полігонів для підготовки мобілізованих. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час пресконференції.

Читайте також: Орбан передав свій «мирний план» лідерам країн ЄС

Відповідаючи на прохання оцінити хід мобілізаційної кампанії за два місяці та підготовку особового складу, Зеленський відповів, що «військові кажуть, що все йде за їхнім планом».

«Що стосується тренувальних майданчиків – їх недостатньо. Що стосується, чи можна їх розширити – вже йде розширення. Що стосується, чи можна розширити базу за кордоном – так», – зазначив глава держави.

Президент також додав, що розширення полігонів є одним з пунктів двосторонньої угоди з Польщею про співпрацю у сфері безпеки.

Нагадаємо, Володимир Зеленський готовий співпрацювати з Трампом у разі його перемоги на виборах. Президент України Володимир Зеленський на пресконференції в Києві заявив, що готовий співпрацювати з Дональдом Трампом у разі його перемоги на президентських виборах у США.