УКРАЇНА

Зеленський готовий співпрацювати з Трампом у разі його перемоги на виборах

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції в Києві заявив, що готовий співпрацювати з Дональдом Трампом у разі його перемоги на президентських виборах у США.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що співпрацюватиме з Дональдом Трампом у разі його перемоги на президентських виборах у США, які відбудуться 5 листопада. Про це глава держави заявив на пресконференції в Києві.

Читайте також: Генштаб перевіряє ситуацію в 59-й бригаді після критики від парамедикині «Пташки»

“Якщо Дональд Трамп стане президентом, ми будемо працювати. Я цього не боюся. Республіканська партія — різна, але більшість у ній підтримує Україну і народ України. В нас двопартійна підтримка, і в нас є потужні відносини з республіканською частиною політикуму США”, — заявив Зеленський.

Зеленський запевнив, що Україна має домовленість із НАТО щодо 40 мільярдів допомоги. Будь-хто, хто би не був на чолі США, не буде зупиняти цю допомогу.
Президент запевнив, що Україна має угоду з НАТО про 40 мільярдів доларів допомоги. І хто б не був на чолі США, ця допомога не припиниться.

Нагадаємо, Володимир Зеленський у Києво-Печерській лаврі взяв участь у молитовному заході до Дня Української Державності. Президент Володимир Зеленський взяв участь у молитовному заході з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі.